Wednesday, June 15, 2016

EA pressikonverentsi kokkuvõte

E3 ehk Electronic Entertainement Expo on Los Angelises täies hoos ja uut infot voolab sisse uksest ja aknast. Nagu tavaks on saanud, siis suured tootjad teevad oma pressi üritused juba enne messi ametlikku algust. Seekord oli EA esimene ja vaatame üle, mida põnevat EA meile pajatas siis.


  • Titanfall 2 - kunagine PC ja XBOX One konsooli eksklusiivi teine osa jõuab meieni juba 28 oktoober 2016 ja seekord siis ka playstation 4 platvormile. Lisaks muidugi kuulutatti välja ka üksikmängu kampaania, mille puudumise üle kiruti esimest osa päris palju. 
    • Titanfall 2 single player campaigne trailer

    • Titanfall 2 Multiplayer trailer
    • Titanfall 2 multiplayer gameplay

  • Järgmisena kuulutati välja Madden NFL 17. Üllatus üllatus, seda ma ei oleks oodanud :) Kes pole ameerika jalgpalli mänginud, soovitan kindlasti proovida, tegemist on tõsiselt vägeva ja atraktiivse spordi mänguga. Ma isegi saan aru, miks see ameeriklaste seas niivõrd populaarne on.

  • Mass Effect: Adnromeda - mäng mida olen kaua oodanud ja pean veel ligi aastakese ootama, ilmumis kuupäevaks on pandud: märts 2017. Pressikonverentsil anti päris palju lisa infot, mida siiamaani veel jagatud pole. Pole mõttet palju laterdada, videod räägivad enda eest:
  • FIFA 17 - järjekordne "üllatus". Aga FIFA seekord suutis tõesti üllatada, sisse on toodud juba NBA 2K16 mängust tuntud story mode. Saame kehastuda noore jalgpalluri kehasse ja jälgida tema teekonda jalgpalli maailma tippu - tundub igatahes huvitav ja jääme ootama seda. Suurim muudatus on vast FIFA mootor, milleks on battlefieldi mängudest tuntud Frostbite engine. Vast suurim üllatus FIFA 17 juures oli Jose Mourinho lavale tulek seoses FIFA manager mode reklaamimisega.


  • Järgmisena tutvustatakse EA Originals programmi, mis on mõeldud väikestele mängu tootjatele. EA paneb nende mängudele õla alla, aitab rahaliselt, turunduses jne. Hea võimalus tuua vägevaid indi mänge palju laiemalt ja lihtsamini mängijateni. Igatahes tunudb teema huvitav, viimastel aastatel on päris palju ilmunud tõsiselt häid väiketootjate mänge, mis on originaalsed, väga hea loo ja gampley-ga. Originalsi raames näidati ka rootsi väiketootja mängu FE
  • Kõlama hakkab tuntud Star Warsi muusikapala ja muidugi räägime uutest Star Warsi mängudest, mis tegijatel laual on: Star Wars Battlefront 2 (nii multiplayer, kui ka Single player campaigne - mille puudumise üle kurdeti palju) + ports uusi star warsi mänge, mille nimede kohta infot ei jagatud.
  • Lõpetuseks muidugi palavalt oodatud Battlefield 1. Ma ei hakka sõnu siin raiskama, vaid videod räägivad kõik, mis vaja
    • Battlefield 1 official gameplay trailer
    • Battlefield 1 multiplayer gameplay


Kokkuvõttes - täitsa viisakas pressikonverents. Uut infot tuli, kuid oleks oodanud rohkem infot Mass Effecti kohta. Ise jään ootama kõige rohkem Mass Effect: Andromedat ja muidugi Battlefield 1 mängu. Titanfall 2 prooviks ka ära, kuid olen törts skeptiline selles osas. FIFA tundus ka huvitav, story mode proovin kidnlasti ära.

No comments:

Post a Comment