Thursday, June 16, 2016

Microsofti pressikonverentsi kokkuvõte

Järgmise E3 pressikonverentsi kokkuvõttena võtame ette Microsofti.
Microsofti puhul liikus juba hunnikus eirnevaid kuulujutte, eriti just uue XBOX One kosnooli kohta ning Project Scorpio kohta. Aga mis siin pikalt rääkida, asume asja kallale.


  • Phil Spencer pikalt aega ei viida laval, ning esimese asjana näidatakse XBOX One S versiooni. Uus konsool on 40% väiksem, toiteplokk on sisse ehitatud nüüdseks (see on XBOXi konsoolide puhul kõige suurem miinus olnud), Kinecti port on ära kaotatud (saab ühendada USB kaudu). 4K ja HDR video tugi on konsoolile lisatud. Ootan juba augustit, et saaks sellele konsoolile hääled sisse panna.

  • Play Anywhere - Microsoft selle väikese logo ja lausega hoiab kahte rauda korraga tules: XBOX ja PC. Ehk siis vastava märgistusega mängud toimivad nii: osta ühele platvormile, mängid ka teisel, TASUTA. Ehk siis lihtsustatult: Ostan Gears of War 4 mängu XBOX One konsoolile, see seotakse minu XBOX Live kontoga ja saan selle tasuta soetada ka Windows 10 masina jaoks. Väga lahe viis, kahe eirneva platvormi ühendamiseks.
  • Gears of War 4 - olen seda mängu juba oodanud. Esimesed kolm osa olid MUST BUY mängud XBOX360 platvormil ja ühed parimad Third Person Shooterid - hea gameplay, hea story jne. Ja nüüd jõuab uus Gears of War XBOX One konsoolile ka lõpuks.

  • Killer Instinct  Season 3 - kaklusmängude austajad saavad ka oma maiuspala kätte. Mängi või Gears of War seeriast tuntud General RAAM-ga

  • Võidusõidu fanaatikud värisega, Forza Horizion 3 on siin. Üks parimad open world võidusõidu mänge läbi aegade. Siiani loetakse uue põlvkonna konsoolide parimaks Forza Horizion 2 mängu, tundub, et nüüd tõugatakse ta troonilt ja koha võtab uus versioon. Positiivne on nelja mängija co-op mode, kus kõik 4 saavad teha eirnevaid sõite.

  • Edasi võime lugeda ette hunniku põnevaid mänge mis tulemas XBOX One konsoolile: Final Fantasy 15 (näeb väga kena välja, ootan sellest mängust palju), Battlefield 1 (ei hakka selle mängu juures pikalt rääkima, kõik sai öeldud EA pressikonverentsi kokkuvõttes), Tekken 7, Sea of Thieves, ReCore, Inside. Witcher III mängust tuntud kaardi mäng GWENT, uus zombidega madistamise mäng State of Decay 2.


  • Hunnik erinevaid uudiseid seoses XBOX Live keskonna ja XBOX One dashboard tarkvaraga: background music, communityd (Mänguklubile oma kommuun?), Arena, Looking for Group, Cortana jne. Nii mõndagi põnevat on tulemas.
  • Järgmisena Minecraft - crossplatform mängud. Ehk siis ühistes serverites saavad mängida iOS, Android, Windows, XBOX. See tee minecrafti veel huvitavamaks, ei ole vahet millise seadme peal sa mängid, kõike on võimalik shareda ja koos ka erinevate platvormide peal mängida.
  • Gears of War 4 Elite controler + Make your own controler - Gearsi elite pult nägi väga lahe välja - teevad raskeks mu valiku. Samamoodi võimalus ise oma pult disainida - kahjuks ma kardan see disaini teema eestis ei toimi :(

  • Minu üks lemmikumaid mängu seeriaid Dead Rising saab järje, ehk siis Dead Rising 4 saabub juba sellel aastal. Miljon erinevat võimalust, kuidas Zombisid mättasse lüüa

  • Nintendo platvormil lööb kõvasti laineid Monster Hunter mängu seeria, Microsoft toob vastukaaluks suurte elukatega võitlemise puhul mängu Scalebound - XBOX One ja WIndows 10 eksklusiiv. Näeb igatahes vägev ja mastaapne välja

  • Halo Wars 2 - esimene osa mulle endale kuidagi ei istunud. Konsool pole parim platvorm strateegia mängude mängimiseks, kuid teist osa saab õnneks mängida ka Windows 10 platvormil, kus võtaks selle ette kindlasti.


  • Microsoft tõmbab kogu pressika kokku suure uudisega: PROJECT SCORPIO - kõige võimsam konsool läbi aegade. Infot jagati väga vähe Scorpio kohta, kuid 2017 aastal saame näha, mida see röögatu elukas endast kujutab


Kokkuvõtteks võime öelda, et Microsofti pressikal suuri üllatusi ei olnud. Kogu info oli juba lekkinud enne E3 algust ja paljud released olid juab teada. Ootasin midagi põrutavamat: full backwards compatibility või miskit sama suurt. Aga võib rahule jääda Microsoftiga - uusi mänge tuleb, Play Anywhere funktsioon on lahe, Minecrafti crossplay lööb noorte seas kindlasti palju laineid. Tuleb põnev aasta XBOXi inimestele

No comments:

Post a Comment